eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere beszédet mond a budapesti Koreai Kulturális Központ avatóünnepségén 2019. november 18-án. A háromemeletes kulturális komplexumban százfős színházterem, kiállítóterek, szemináriumi termek, bemutatókonyha, többezres állományú könyvtár, gyermekkönyvtár, teapavilon és taekwondo edzőterem is található.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Dráma a Mammutban, itt az újabb fejlemény, lépne a polgármester

Egyeztetést kezdeményezünk az üzletközponttal, ahol a sokadik öngyilkosság történik, remélve, hogy közösen találunk megoldást - írja a II. kerület polgármestere a közösségi oldalán.

Vasárnap egy nő ugrott le a bevásárlóközpont 4. emeletéről és meghalt. Előtte május 31-én történt hasonló tragédia, erről az Infostarton is beszámoltunk.

Az elmúlt 13 évben már 7 ember lett öngyilkos a plázában - emlékeztet Őrsi Gergely. Arról is ír, hogy "mivel a bevásárlóközpont nem középület, az önkormányzatnak nem áll módjában intézkedni, de mégis szeretnénk elérni változást".

Első lépésként felvettük a kapcsolatot az üzemeltetőkkel, reméljük, közösen meg fogjuk találni, hogyan lehet biztonságosabbá tenni az épületet - írja a bejegyzésben.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×