eur:
390.36
usd:
368.53
bux:
55356.93
2023. szeptember 26. kedd Jusztina, Pál
Berki Krisztián főpolgármester-jelölt az önkormányzati választáson a XIII. kerületi Madarász Viktor óvodában kialakított szavazókörben 2019. október 13-án.
Nyitókép: Balogh Zoltán

Beismerés Berki Krisztián ügyében, megúszhatják a gyanúsítottak

Felfüggesztette az eljárást a Budapesti IX. Kerületi Ügyészség azzal a két férfival szemben, akik ellen büntetőeljárás indult Berki Krisztián halála után. A médiaceleb tavaly halt meg.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a 24.hu-nak azt mondta: a gyanúsítottak beismerték a kábítószer birtoklás vétségét és vállalták az elterelésen” való részvételt, vagyis úgy nyilatkoztak, hogy részt kívánnak venni kábítószer-használatot kezelő ellátáson, vagy megelőző-felvilágosító szolgálatatáson.

Erre tekintettel az ügyészség mindkét gyanúsított vonatkozásában

egy évre feltételesen felfüggesztette az eljárást,

egyúttal elrendelte a pártfogó felügyeletüket.

A lap hátteret is ad az ügynek. Eszerint a BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói tavaly május 10-én Vecsésen fogtak el egy 42 éves férfit, akiről azt feltételezték, hogy Berki Krisztián tőle vette a drogot. K. István lakásán bruttó ötven gramm kokaint, marihuánát, kábítószerrel szennyezett eszközöket találtak, digitális adathordozókat és két drága autót is lefoglaltak tőle a zsaruk.

A büntetőeljárásról az Infostarton folyamatosan beszámoltunk, ahogy megírtuk, hogy az elhunyt férfi édesanyja mit gondolt fia haláláról.

Címlapról ajánljuk
Trump lehetősége? Nyugalomba vonul a befolyásos és nőfaló médiacézár

Trump lehetősége? Nyugalomba vonul a befolyásos és nőfaló médiacézár

Egy korszak ér véget a média világában a világ egyik legbefolyásosabb médiacézárja, Rupert Murdoch távozásával, ami új ajtót nyithat meg Donald Trump előtt. A jobboldali beállítottságú, ausztrál származású Murdochot a baloldalon sokan mefisztói figurának tartották. A Fox News és a News Corporation tulajdonosaként ugyanis példátlan befolyása volt a fontosabb angol nyelvű országok politikájára.

Orbán Viktor: ha így marad, beavatkozunk az üzemanyagárakba

A miniszterelnök napirend előtti felszólalásával kezdődött a parlamenti ősz. Szónoklatára az ellenzéki képviselők reagálnak, majd Orbán Viktort megilleti a viszonválasz joga. Tartson velünk az ősz első szócsatáján.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. szeptember 25. 14:30
2023. szeptember 25. 10:50
×
×
×
×