eur:
392.63
usd:
366.46
bux:
66796.85
2024. április 26. péntek Ervin
Berki Krisztián főpolgármester-jelölt az önkormányzati választáson a XIII. kerületi Madarász Viktor óvodában kialakított szavazókörben 2019. október 13-án.
Nyitókép: Balogh Zoltán

Beismerés Berki Krisztián ügyében, megúszhatják a gyanúsítottak

Felfüggesztette az eljárást a Budapesti IX. Kerületi Ügyészség azzal a két férfival szemben, akik ellen büntetőeljárás indult Berki Krisztián halála után. A médiaceleb tavaly halt meg.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a 24.hu-nak azt mondta: a gyanúsítottak beismerték a kábítószer birtoklás vétségét és vállalták az elterelésen” való részvételt, vagyis úgy nyilatkoztak, hogy részt kívánnak venni kábítószer-használatot kezelő ellátáson, vagy megelőző-felvilágosító szolgálatatáson.

Erre tekintettel az ügyészség mindkét gyanúsított vonatkozásában

egy évre feltételesen felfüggesztette az eljárást,

egyúttal elrendelte a pártfogó felügyeletüket.

A lap hátteret is ad az ügynek. Eszerint a BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói tavaly május 10-én Vecsésen fogtak el egy 42 éves férfit, akiről azt feltételezték, hogy Berki Krisztián tőle vette a drogot. K. István lakásán bruttó ötven gramm kokaint, marihuánát, kábítószerrel szennyezett eszközöket találtak, digitális adathordozókat és két drága autót is lefoglaltak tőle a zsaruk.

A büntetőeljárásról az Infostarton folyamatosan beszámoltunk, ahogy megírtuk, hogy az elhunyt férfi édesanyja mit gondolt fia haláláról.

Címlapról ajánljuk
Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Az elmúlt száz év legnagyobb gyümölcskáráról számolnak be a cseh gyümölcstermesztők. A károkat az elmúlt napok fagyos időjárása okozta. A cseh agrárminisztérium pénzügyi támogatást ígér a gyümölcstermesztőknek. Néhányan elvesztették a teljes termésüket. A gyümölcstermesztők szövetsége szerint a kár már meghaladja a 40 millió eurót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×