eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Berki Krisztián főpolgármester-jelölt az önkormányzati választáson a XIII. kerületi Madarász Viktor óvodában kialakított szavazókörben 2019. október 13-án.
Nyitókép: Balogh Zoltán

"Könyörögtem, hogy ne szedje ezeket a vackokat" - megszólalt Berki Krisztián anyja

Szteroidok és nem kábítószer vezethetett Berki Krisztián halálához. A rendőrség lezárt egy nyomozást egy férfi ellen, ez tisztázni látszik a tavaly váratlanul elhunyt médiasztár elhunytát.

Krisztián tömte magába az anabolikus szteroidokat. Erről én is tudtam. Persze mint az egészségügyben otthon lévő valaki aggódtam, és könyörögtem neki, hogy ne szedje ezeket a vackokat! - mondta fájdalmasan Berki Krisztián édesanyja a Kiskegyednek.

Ahogy a Magyar Nemzet megírta, lezárta a nyomozást a rendőrség annak a férfinak az ügyében, aki ellen Berki Krisztián halála után kábítószer-kereskedelem gyanújával indítottak eljárást. Őt a lapok kapcsolatba hozták a tavaly elhunyt Berki Krisztiánnal. A korábbi FTC-elnöknél és főpolgármester-jelöltnél nem volt egyértelmű, hogy miben halt meg. Most úgy tűnik, hogy nem kábítószer végzett vele.

Az édesanyja az életmódmagazinnak még arról is beszélt, hogy testépítőként használt szteroidok tették tönkre fia szívét, s a férfi lelki problémáiról is mesélt az anya.

Berki Krisztián úgy gondolta, hogy "amíg világ a világ, neki már szerepe lesz a médiában. Ezért nagyon megviselte, amikor kiderült, hogy ez nem így van, és megszűntek a munkalehetőségei. Ez túl sok volt neki! Más is lecsúszott már, aztán valahogyan kimászott a gödörből. Krisztián azonban ezt nem tudta elviselni. Láttam én sírni is a fiamat, senkinek nem kívánom azt a szívfájdalmat, amit akkor átéltem".

Címlapról ajánljuk
Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meghaladja az egymilliót a gyógyszerfüggők száma Csehországban. Legtöbbször egyszerűen beszerezhető, legális gyógyszerek, fájdalomcsillapítók, altatók, szorongásra és depresszióra alkalmazott tabletták okoznak függőséget. Az állam tud a problémáról, mégsem tesz ellene – állítja a Kábítószer-fogyasztást és Függőségeket Vizsgáló Nemzeti Központ.

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×