eur:
395.61
usd:
366.63
bux:
65620.68
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
A pécsi álletkert új, Nikoláj nevű hatéves barna medvéje (Ursus arctos) 2016. október 20-án.
Nyitókép: Sóki Tamás

Azt állítja a kisfiú, hogy egy medve mentette meg az életét

Farkasordító hidegben tűnt el az a hároméves kisfiú, aki - amikor megtalálták - azt mondta, hogy két napig egy medve gondoskodott róla az amerikai vadonban.

A hároméves Casey Hathaway barátaival játszott a nagymamája kertjében, onnan tűnt el az Egyesült Államokbeli Észak-Karolinában. A gyermek felkutatását nehezítették a rossz időjárási körülmények, a nagy hideg.

A Guardian beszámolója szerint a kisfiúra két nappal később, tüskés bokrok fogságában bukkantak rá a mentőcsapatok. A gyermek fázott, a ruhái nedvesek voltak, de biztonságban volt. Amikor megkérdezték tőle, hogy mit csinált ezalatt a két nap alatt, hogyan élte túl a fagyos éjszakákat, azt felelte, hogy végig egy barátságos medve viselte gondját.

Hogy mi történt valójában, talán soha nem derül ki, egy azonban a rendőrség szerint is biztos: a kisfiú igazi túlélő, megúszta néhány karcolással, és amikor megtalálták, csak egy kis vizet kért.

Címlapról ajánljuk

Újabb drámai részletek a németországi buszbaleset ügyében

Egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy mi okozhatta a Lipcse közelében történt buszbalesetet. Az egyik utas szerint a szolgálatban lévő két sofőr baleset idején éles vitát folytatott egymással, ami elterelhette a kormánynál ülő vezető figyelmét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×