eur:
388.39
usd:
361.07
bux:
0
2024. május 7. kedd Gizella

Az interneten árulják O.J. Simpson visszavont botránykönyvét

Az eBay internetes aukciós oldalon valaki eladásra kínált fel egy állítólagos példányt abból az O.J. Simpson könyvből, amelynek piacra dobásától végül visszalépett a kiadó. A közfelháborodás miatt visszavont botránykönyvért, amely azt részletezi, hogy miként ölte volna meg feleségét a sztár, eddig több ezer dollárt ajánlottak.

"Ajándékba kaptam ezt a példányt, és annyiért adom, amennyit csak fizetnek érte. Nem tervezem elolvasni, és nem tervezek senkit sem bírálni emiatt (...) szóval engem se bíráljatok, amiért eladom!" - írja az eBay-en az állítólagos példány tulajdonosa, aki fotókkal próbálja igazolni, hogy valóban a visszavont O.J. Simpson könyvről van szó.

A kötetért a cikk megjelenésekor éppen 2.550 dollárt ajánlott a legbőkezűbb licitáló, ám várhatóan jóval magasabbra kúszik majd a könyv ára az árverésből hátralévő még több mint két és fél nap alatt.

A kötet kiadója, Rupert Murdoch a napokban jelentette be, hogy meggondolta magát, és a projektet övező közfelháborodás miatt mégsem dobja piacra az If I Did It (Ha én tettem volna) című könyvet, amelyben arról ír O.J. Simpson, hogyan követte volna el a gyilkosságot, ha ő tette volna.

A visszavonás előtt megjelent néhány kritika egyébként vérfagyasztóan részletesnek és valóságosnak nevezi O.J. hipotézisét.

Az amerikai sportoló-filmsztár feleségét és annak szeretőjét csaknem tizenkét évvel ezelőtt holtan találták a házaspár luxusvillájában.

A vérfürdő idején a Simpson-gyermekek a ház felső szintjén voltak. A gyilkosság rejtélye 12 év óta nem oldódott meg, Simpson azóta is tagadja, hogy ő ölte meg feleségét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×