eur:
389.71
usd:
362.08
bux:
0
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Megbüntették, mert rossz helyen parkolt haldokló feleségével

Egy idős férfi a tilosban parkolta le autóját, amikor felesége szívrohamot kapott az orvoshoz menet. Bár a kiérkező mentők üzenetet hagytak a szélvédő mögött, ami igazolta, hogy orvosi vészhelyzet miatt maradt ott az autó, a férfit mégis megbüntették.

A nyugdíjas férfi, aki beszállt a mentőbe, hogy elkísérje haldokló feleségét a kórházba, az autóhoz visszatérve megdöbbenve látta, hogy 50 fontra, azaz csaknem 20 ezer forintra megbírságolták.

Az eset egyik szemtanúja, egy közeli borbélyüzlet tulajdonosa elmondta, hogy hiába szólt ő is a parkolóőröknek, hogy mi történt, az érzéketlen válasz az volt, hogy a férjnek el kellett volna vinnie autóját, mielőtt bemegy a kórházba.

Az idős férfi felesége a mentőautóban halt meg.

A helyi önkormányzat szóvivője szerint a parkolóőrök helyesen jártak el, mivel tapasztalataik szerint gyakran előfordul, hogy az autósok csak azért hagynak megható üzeneteket a tilosban parkoló gépkocsijukon, hogy megússzák a büntetést.

A szóvivő hozzátette azonban, hogy az ügy részleteinek megismerése után természetesen visszavonták a kiszabott büntetést.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×