eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Áramütéssel próbálta megölni kádban ülő menyasszonyát

Egy brit férfit kilenc évre börtönbe zártak, mert féltékenységében megpróbálta megölni menyasszonyát. Egy működő hajszárítót, egy bekapcsolt magnót és egy világító lámpát dobott a kádban ülő nő mellé.

A ház elektromos rendszerébe azonban biztonsági kapcsolót építettek, amely meghibásodás észlelésekor kiveri a biztosítékot. Mivel így a 24 éves nő nem kapott áramütést, 34 éves vőlegénye beugrott a kádba, és megpróbálta vízbe fojtani.

Gary Boyland éppen egy romantikus fürdőt készített jövendőbelijének, amikor annak nyomaira bukkant, hogy kedvese felhívta egy korábbi szeretőjét.

Meggyőzte, hogy beüljön a kádba, majd egy különleges meglepetést ígérve arra kérte a nőt, hogy csukja be a szemeit. Ezután beledobta a működő elektromos készülékeket a kádba.

Boyland a bíróságon tagadta, hogy meg akarta volna ölni menyasszonyát. Azt mondta, hogy csak meg akarta ijeszteni.

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×