eur:
394.93
usd:
370.56
bux:
65090.71
2024. április 19. péntek Emma

Egy orrvérzéssel megúszta az ezer méteres zuhanást

Egy dél-afrikai férfi első ejtőernyős ugrása majdnem tragédiához vezetett: ejtőernyője ugyanis nem nyílt ki teljesen. A megrémült szemtanúk legnagyobb meglepetésére azonban földet érés után a férfi felállt és elsétált; egy orrvérzéssel és belső zúzódásokkal megúszta.

Benno Jacobs először nem is volt tudatában annak, hogy mi történt. Azt hitte, hogy egyszerűen rosszul landolt.

"Csak egy kis fájdalmat éreztem, olyan magas lehetett az adrenalin szintem, hogy nem is éreztem, mennyire fáj" - mondta.

A férfinek - csodával határos módon - még csak egy izomhúzódása, vagy ficama sem lett.

Egy közeli kórházban külső és belső zúzódásokkal kezelték, ezen kívül feldagadt az ajka, és testmerevség is jelentkezett. Komolyabb sérülése azonban egyáltalán nem volt.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×