eur:
394.61
usd:
371.03
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma

Jennifer Lopez mégsem lesz Samantha Ewing

Visszalépett a Dallas filmváltozatától Jennifer Lopez. Az énekes-színésznő eredetileg Jockey feleségét, Samantha Ewingot játszotta volna, de most magyarázat nélkül visszaadta a felkérést.

Magyarázat nélkül visszaadta Samantha Ewing szerepét a Dallas készülő filmváltozatában Jennifer Lopez. A színésznő képviselője, Leslie Sloane Zelnick szűkszavúan megerősítette a hírt, mondván, képviseltje "kilépett a Dallas stábjából".

Az okokról ugyanakkor senki sem beszél, így jobb híján beindult a pletykagépezet, amely szerint Jennifer Lopez döntésének legfőbb oka az, hogy gyermeket vár.

A hírt némileg alátámaszthatja, hogy az énekesnő lemondta európai és ázsiai turnéját is.

A Dallas filmváltozatának forgatását mindenesetre nem kíséri túl nagy szerencse, hiszen a produkciót korábban ott hagyta Robert Luketic rendező is (helyére a Csavard be mint Beckhammel nevet szerzett Gurinder Chadha ugrott be).

Jennifer Lopez távozása ellenére illusztris marad a nyolcvanas évek legsikeresebb tévésorozatából készülő mozi szereplőgárdája.

Többek között John Travolta (Jockey Ewing), Luke Wilson (Bobby) és Shirley MacLaine (Ellie) neve fémjelzi a készülő produkciót.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×