eur:
389.21
usd:
362.36
bux:
0
2024. május 8. szerda Mihály

Ismét elővették a sorozatgyilkos ügyét

Nagyjából ötven olyan nő személyazonosságát próbálják kideríteni amerikai rendőrök, akiket egy gyilkosságok miatt most siralomházban lévő férfi évtizedekkel ezelőtt lefotózott. William Richard Bradfordot két nő megölése miatt ítélték el.

A nyomozók azt szeretnék kideríteni, hogy a fényképeken szereplő nők között vannak-e olyanok, akiket a férfi megerőszakolt vagy meggyilkolt 1975 és 1984 között. A képeket Los Angeles megye rendőrség weboldalán hozták nyilvánosságra.

Az egyik képen már azonosították Donnalee Duhamelt, akinek lefejezett holttestét egy malibui kanyonban találták meg 1978-ban, néhány nappal azután, hogy megismerkedett Bradforddal egy bárban.

"Néhányat már azonosítottunk a nők közül. A többiekről azonban nem tudjuk, hogy kik ők. Elképzelhető, hogy közülük többen gyilkosság áldozatai lettek" - mondta Ray Peavy rendőrkapitány.

William Richard Bradford a tárgyaláson arra kérte az esküdteket, hogy ítéljék halálra. Az áldozatokra utalva talányosan azt mondta: "Gondoljanak bele, sokukról még csak nem is tudnak!"

Más helyi hatóságok is nyomozni kezdtek az ügyben. Õk az 1975 és 1982 között elkövetett, fel nem derített gyilkosságok és a fotón szereplő nők között próbálnak kapcsolatot találni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×