eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Magával vitte teljes kertjét is, amikor elköltözött

Egy brit hobbikertész nem bírta otthagyni díjnyertes kertjét a ház új tulajdonosainak, ezért egyszerűen magával vitte új otthonába. Az idős hölgynek egy évébe telt, hogy kiássa összes virágát, bokrát és egyéb növényét, majd újabb hat hónapba, hogy újrakreálja régi kertjét 250 kilométerrel odébb.

"Tudtam, hogy hamarosan költözünk, ezért elkezdtem mindent kiásni és komposzttal teli zsákokba, illetve tálcákra rakni. Szinte mindent kiszedtem, a rózsákat, a rododendron bokrokat, az azáleákat... teljesen kiürítettem a kertet" - mondta Sheila Batterbury.

A növények elköltöztetése azonban nem ment teljesen simán: amikor ugyanis a virágok és bokrok megérkeztek az idős pár új otthonába, kiderült, hogy túl kicsi az új kert.

A 74 éves hölgy saját elmondása szerint kétségbeesésében még sírt is, de szerencsére minden jóra fordult, amikor kiderült: meg tudnak venni két szomszédos földet is, és így végül mindenre lesz hely.

Sheila kertje egyike a brit National Gerdens Scheme keretében látogatható 300 Nagy-Britanniai magánkertnek. A belépődíjakat a szervezet jótékonyságra költi.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×