eur:
393.06
usd:
366.4
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

Paris Hilton-ranglista: Podolski, Ljungberg, Beckham

Paris Hilton egy eddig ismeretlen tulajdonságára derült fény a közelmúltban: a szőke híresség rajong a futballért. Pontosabban a futballistákért, akik közül meg is nevezte a számára legvonzóbbakat.

A lista első helyén Lukas Podolski, a német válogatott lengyel származású csatára áll, őt követi a már kiesett svédek középpályása, Freddie Ljungber, David Beckham a harmadik helyre szorult.

Szerintem Lukas a legszexibb, igazán szívesen találkoznék vele - jelentette ki a Hilton szállodalánc leendő örököse.

A jelenleg Nagy-Britanniában tartózkodó Paris Hilton azt is elmondta, hogy mostanában a futball és a főzés köré építette az életét.

Bár azt ő maga is elismerte, hogy ez utóbbit nehéz elhinni róla.

A Sun által csak "hivatásos szőkének" nevezett hölgy elárulta azt is, hogy ha megtalálta az igazit, gyermeket is szeretne, méghozzá öt éven belül.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×