eur:
390.68
usd:
364.89
bux:
68315.13
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Nem képes a tükörbe nézni a Lost szexi színésznője

Hiába rendelkezik egész sereg rajongóval, Evangeline Lilly nem képes elviselni a saját látványát: otthonában minden tükröt letakart.

Az Eltűntek című sorozatban Kate-et alakító színésznőnek saját elmondása szerint éppen a sorozatban való szereplés vette el a kinézetével kapcsolatos önbizalmát.

Soha nem stresszelt ennyire, hogyan nézek ki. A fürdőszobámban le van takarva a tükör, mert otthon el akarom felejteni a külsőmet - mondta a színésznő.

A szintén az Eltűntekben játszó Dominic Monaghannal randevúzó Evangeline Lilly korábban is aggódott az alakja miatt: nagy patáliát csapott akkor is, amikor a Lost producerei arra akarták rávenni, hogy egy félig meztelen jelenetben szerepeljen.

A 26 éves színésznő erre nem volt hajlandó, így a kedvéért át kellett írni a forgatókönyvet.

Címlapról ajánljuk

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Herbert Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×