INFORÁDIÓ 

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina

Jennifer Aniston meztelenül és élvezi

Infostart / InfoRádió
A Jóbarátok sztárja új filmje, a The Break-Up (A szakítás) kapcsán kijelentette: imádta a meztelen jeleneteket. Partnere, Vince Vaughn kijelentette: az egész forgatáson az volt a legjobb nap, amikor ezt a jelenetet vették fel.

Úgy tűnik, túljutott Brad Pittel történt szakításán Jennifer Aniston. Az amerikai színésznő legújabb filmje, a The Break-Up (A szakítás) forgatásán meztelen jelenetben is szerepelt és bevallotta: élvezte a kihívást.

Filmbéli (és egyes pletykák szerint magánéletbeli) partnere, Vince Vaughn hasonlóképpen fogalmazott, hiszen kijelentette: az egész forgatás legélvezetesebb napja az volt, amikor ezt a jelenetet vették fel.

"Sok nyersanyagot elhasználtunk aznap. Mókás, hogy a színészek mennyire másként reagálnak dolgokra. Jen azt mondta, hogy úgy érezte: közszemlére teszi magát, szerintem viszont nagyszerű volt. Úgy vélem, színészként aznap igazán nagyot fejlődött" - fogalmazott Vince Vaughn.

A 36 éves Jennifer Aniston nagyon élvezte a közös forgatást. "Tetszett, ahogy reagáltunk egymásra - nagyszerű ritmusa volt. Hasonló volt a helyzet a Jóbarátok esetében is, de azt tíz évig forgattuk" - mondta a színésznő.

A címlapról ajánljuk