eur:
395.68
usd:
372.06
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma

Két hétig ült egy faághoz bilincselve a filmsztár

Két hetet töltött el egy diófán, az egyik ághoz bilincselve Daryl Hannah. Az amerikai színésznő egy Los Angeles-i zöld terület megmentéséért tiltakozott. A fáról végül a rendőrség szedte le, amely mintegy 40 demonstráló tartóztatott le a területen, köztük a színésznőt is.

A Los Angeles ipari területén lévő közösségi farmot mintegy 14 éve 350 önkéntes tartja fenn, a földterület tulajdonosa azonban az év elején bejelentette: fejleszteni kívánja a területet, konkrétan egy raktárt tervez a kert helyére.

Az egy hónapja tartó területfoglalási akció, amelyben számos környezetvédelmi aktivista is fákhoz, padokhoz, piknik-asztalokhoz bilincselte magát, a környezettudatos sztárok közül is jó párnak felkeltette az érdeklődését: Daryl Hannah mellett a Halálos fegyver filmekből ismert Danny Glover, valamint két énekes, Joan Baez és Willie Nelson is kiállt Amerika legnagyobb városi farmjáért.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×