eur:
389.64
usd:
363.13
bux:
68101.94
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Kitüntettek egy cicát, mert segítette a rendőrség munkáját

Egy csapat rendőrrel, tűzoltóval és bírósági alkalmazottal együtt különleges kitüntetésben részesült egy kiscica is New Yorkban, miután "beépített háziállatként" segített elfogni egy álállatorvost.

Steven Vassall ellen egy kutya gazdája tett panaszt, azt állítva, hogy a magát állatorvosnak kiadó férfi kontár munkát végzett kedvencén.

A rendőrség egy lakásba csalta a férfit, ahol Fred, a kismacska játszotta a csali szerepét, egy rendőr pedig a gazdáját. Vassall 135 dollárt kért a macska ivartalanításáért.

A férfit az utcán tartóztatták le a pénzzel a zsebében és a macskával a kezében. Az ügyészség engedély nélküli állatorvosi tevékenység folytatásával vádolja.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×