eur:
392.16
usd:
366.74
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Ahol a nyúl az úr

Egy brit nő 2 ezer fontot, vagyis közel 760 ezer forintot költött beteg nyulának műtétjére. A kisnyuszinak ugyanis eltört az egyik lába, és az operáció egyetlen alternatívája az elaltatás lett volna.

A műtét sikerének csak 50 százaléknyi esélyt adtak az orvosok, Caroline Booth azonban ennek ellenére úgy döntött: feláldozza félretett pénzét Poppyért.

A költségek azonban itt nem álltak meg. A gondos gazdinak ugyanis egy már befizetett nyaralást is le kellett mondani, hogy ápolni tudja háziállatát, így további 1000 fontot, vagyis körülbelül 380 ezer forintot veszített.

Az így több mint 1,1 millió forintba kerülő nyúl bolti ára 25 font, vagyis kevesebb mint 10 ezer forint volt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×