eur:
393.82
usd:
364.71
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

A lista: Catherine Zeta-Jones, Angelina Jolie, Nicole Kidman, Julia Roberts

Catherine Zeta-Jones áll a tavaly a reklámokkal legjobban kereső hírességek listájának az élén, melyet a hirdetési szakma egyik legnevesebb magazinja, az AdWeek állított össze. A walesi színésznőt Angelina Jolie, Nicole Kidman és Julia Roberts követi. A legjobb tíz között Brad Pitt az egyetlen férfi.

Az egyik nemzetközi, Magyarországon is jelen lévő kommunikációs szolgáltató 11 millió fontot (4 milliárd 180 millió forintot) fizetett Catherine Zeta-Jonesnak azért, hogy az elkövetkező két évben televíziós reklámokban és a nyomtatott sajtóban népszerűsítse a termékeit.

A walesi színésznő ezzel a reklámszakma legjobban kereső híressége lett. A második helyen Angelina Jolie végzett, aki 7 millió fontos (2 milliárd 660 millió forintos) szerződést kötött egy luxusruházati céggel.

A Jolie-Pitt háztartásnak aligha megy nagyon rosszul, hiszen Brad Pitt - aki egyetlen férfiként verekedte be magát a legjobb tíz közé - 2,3 millió fontot (874 millió forintot) tehetett zsebre az egyik sörgyár jóvoltából.

A dobogó legalsó fokán Nicole Kidman található, akinek az egyik parfümgyártó cég fizetett 7 millió fontot (2 milliárd 660 millió forintot) szolgálataiért. Negyedik Julia Roberts lett.

Egyébként a tízes listán dominál a szépségipar, hiszen Charlize Theron, Gwyneth Paltrow, Scarlett Johansson és Penelope Cruz is onnan kapta a milliós szerződést.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×