eur:
393.29
usd:
367
bux:
66545.79
2024. április 25. csütörtök Márk

A kormány második emberének titkos szerelmi viszonya

Hatalmas botrány bontakozott ki Nagy-Britanniában, miután John Prescott miniszterelnök-helyettes beismerte, hogy két éven keresztül titkos szerelmi viszont folytatott a titkárnőjével.

A 67 éves John Prescott azt követően hozta nyilvánosságra szerelmi kapcsolatát, hogy a Daily Mirror napilap megszellőztette azt. A brit miniszterelnök-helyettes közleményt adott ki az ügyben, melyben kijelenti: megbánta a kapcsolatot, melynek egyébként már véget vetett.

"A helyzetet teljes mértékben megvitattam a feleségemmel, akit nagyon felzaklattak a hírek. Nagyon örülnék annak, ha folytatni tudnánk a közös életünket" - áll John Prescott közleményében.

A miniszterelnöki hivatal közölte: magánügynek tekintik a történteket, John Prescott pedig bírja Tony Blair kormányfő támogatását.

A Daily Mirror szerint a miniszterelnök-helyettes és titkárnője egy 2002-es hivatali partit követően kezdtek rendszeresen titokban találkozni egy, a parlamenthez közeli lakásban.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×