eur:
394.88
usd:
371.39
bux:
65655.92
2024. április 16. kedd Csongor

Télbúcsúztató farsang a Várkert Bazárban

Jótékonysági fánkvásárral, jelmezversennyel és utcabállal is várja az érdeklődőket farsangi programján vasárnap a Várkert Bazár.

A legjobb fánkrecepteket a közönséggel Buday Péter mesterszakács osztja meg, aki többféle fánkváltozatot is készít a szabadtéri látványsütésen, többek közt túrósat, sósat és tradicionális, farsangi szalagos fánkot is. Ezen kívül lesz jótékonysági fánkvásár, amelynek teljes bevételét a Magyar Bohócok a Betegekért Alapítványnak ajánlják fel a szervezők.

A programok sora a Csurgó zenekar Farsangnapi kutyabál című koncertjével veszi kezdetét, az ezt követő maszkabálon pedig a Netz Táncprodukció vezényli a jelmezversenyt. A legjobb, legötletesebb jelmezeket családi nyereménycsomaggal jutalmazzák.

Délután fellép a Mystery Gang, majd jön a LanGaLéta gólyalábas parádé, este a Jerry Lee's Rock & Roll Service varázsol utcabáli hangulatot a Várkert Bazár elé, a télbúcsúztatót pedig tűzzsonglőrök látványos produkciója zárja.

A rendezvényteremben délután a gyerekeket ügyességi játékok és körhinta várja, a felnőttek pedig a Busójárás Mohácson 2016-ban című filmet tekinthetik meg.

Címlapról ajánljuk

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
2017. augusztus 19. 08:07
×
×
×
×