eur:
402.08
usd:
366.09
bux:
0
2024. október 8. kedd Koppány
Nyitókép: Pixabay

Újabb lezárás jön az M7-esen: nehéz lesz a közlekedés a Balatonnál

Október 8. és 10. között újabb felújítások kezdődnek az M7 autópálya Somogy megyei szakaszán.

Az M7-es autópálya főváros felé vezető oldalán, a Siófok belvárosához vezető kijárati szakasznál, a 106-os kilométernél október 8-án indulnak az új munkálatok. A tervek szerint a felújítások október 10-én fejeződnek be – írja a sonline.hu. Az érintett szakaszon sebesség- és forgalomkorlátozásra is számítani kell, ami torlódást okozhat.

Ezt követően szintén a Budapest irányába vezető oldalon a Siófok-Sóstóval párhuzamos szakaszon a 98-99-es kilométerek között is lezárások várhatók október 10-től, amelyek október 12-ig tartanak.

Az MKIF közlése szerint hasonló korlátozások lesznek a héten az M1-es és az M3-as autópályán is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.08. kedd, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
Nagyot esésben a hongkongi tőzsde

Nagyot esésben a hongkongi tőzsde

Ma reggel Ázsiában többnyire negatív hangulatot figyelhetünk meg, a hongkongi Hang Seng index már közel 6 százalékot esett, ezt követően pedig Európában is mínuszban nyithatnak a tőzsdék.  Ma Magyarországon a Pénzügyminisztérium szeptemberi államháztartási egyenlegéről szóló jelentése kerül napvilágra, amely az ország fiskális politikájának és költségvetési helyzetének állapotát tükrözi. Külföldön pedig a német ipari termelési adatra, illetve a délután érkező amerikai külkereskedelmi mérleg adatokra ajánlott figyelni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×