eur:
392.53
usd:
354.91
bux:
72689.21
2024. szeptember 2. hétfő Dorina, Rebeka
Nyitókép: Pexels.com

Allergiások figyelem - ezek a műzlik veszélyesek lehetnek!

Több műzlit is kivont a forgalomból az Auchan, mert azok veszélyesek lehetnek az allergiásokra - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Nem megfelelő összetételi és allergén jelölés miatt visszahívja a forgalomból az Auchan Kedvenc ropogós zab- és rizspehely, étcsokoládé darabokkal és mogyoróval, valamint az Auchan Kedvenc ropogós zab- és rizspehely, öt féle szárított gyümölccsel elnevezésű termékeket az Auchan Magyarország Kft. - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

A hivatal kéri a vásárlókat, hogy a 450 grammos kiszerelésű, 2025 március 16., illetve a 2025 március 27. minőségmegőrzési idővel rendelkező zab- és rizspelyheket ne fogyasszák el.

Jelezték: bármelyik Auchan áruházba visszavihetők az érintett termékek, amelyeknek az árát blokk nélkül is visszatérítik.

Fotók és további információk itt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
Európai Bizottság: nem ússza meg a gigabüntetést a magyar kormány

Európai Bizottság: nem ússza meg a gigabüntetést a magyar kormány

Az elmúlt napokban a magyar kormány bejelentette, hogy az Európai Bizottság jelentős összeggel tartozik Magyarországnak a határvédelmi költségek megtérítése céljából, amelyeket az ország az elmúlt évtized során a saját költségvetéséből fedezett. A magyar fél szerint az Európai Bizottság körülbelül 2 milliárd euróval tartozik az országnak, így nem hajlandó kifizetni a kötelezettségszegési eljárásban, majd az erről Európai Unió Bírósága által hozott ítélet szerint megtérítendő 200 millió eurós bírságát. Az Európai Bizottság jelezte, megalapozatlannak tartják a magyar kormány követelését, a gigabírságot pedig késedelmi tételekkel együtt hajtják be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 2. 12:15
×
×
×
×