eur:
398.54
usd:
365.23
bux:
0
2024. augusztus 5. hétfő Krisztina
Nyitókép: Budapesti Közlekedési Központ

Furcsán jár keddtől két héten át a H8-as HÉV

Karbantartás miatt módosul a H8-as HÉV közlekedése augusztus 6-tól augusztus 18-ig.

A Budapesti Közlekedési Központ közleménye szerit augusztus 6. és 11. között a H8-as HÉV rövidített útvonalon, az Örs vezér tere és Mogyoród között közlekedik; a H8-as és a H9-es HÉV módosított menetrend szerint jár; Mogyoród és Gödöllő között H8-as jelzéssel pótlóbusz közlekedik; Mogyoród és Szentjakab között H8SZ jelzéssel pótlóbusz közlekedik.

Hozzátették, hogy augusztus 12. és 18. között a H8-as HÉV rövidített útvonalon, csak az Örs vezér tere és Gödöllő, Erzsébet park között közlekedik; a H8-as és a H9-es HÉV módosított menetrend szerint jár; Gödöllő, Erzsébet park és Gödöllő között H8-as jelzéssel pótlóbusz közlekedik.

Közölték azt is, hogy hétfő estétől augusztus 19-ig a 992-es autóbusz módosított útvonalon közlekedik Gödöllőn a Táncsics Mihály úti útátjáró lezárása miatt: az autóbuszok nem érintik a Gödöllő, Szökőkút megállóhelyet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.05. hétfő, 18:00
Pletser Tamás
az Erste Bank olaj- és gázipari elemzője
Milyen uborkaszezon? Pánik a tőzsdéken!

Milyen uborkaszezon? Pánik a tőzsdéken!

Nyáron a fű se nő a tőzsdéken, a traderek is nyaralnak, gondolhatnánk, ezzel szemben ma reggel viszonylag durván indult a hét, zuhannak a részvénypiacok, a kriptopiacok, ütik a japán részvényeket, és a határidős részvényindexek az európai és az amerikai tőzsdéken sem ígérnek sok jót. A befektetők most azt árazzák, hogy az Egyesült Államokban recesszió jön, és a Fednek vészkamatcsökkentéseket kell végrehajtania, de a nagy sztori most a japán jen, ami durván erősödik a múlt heti kamatemelés óta, világszerte zárják a befektetők a korábban alacsony jenkamatok mellett hitelekből finanszírozott pozícióikat, és ha ez nem lenne elég, több esetben fontos technikai szintek estek el a piacokon, ami felerősítette az esést, ráadásul durva geopolitikai feszültség van kibontakozóban Irán és Izrael között.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×