eur:
395.82
usd:
366.44
bux:
73879.98
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka
Nyitókép: Pixabay

Tűz egy soproni szállodában

69 vendéget és 2 főnyi személyzetet érintett az esemény.

A katasztrófavédelem arról tájékoztatott kevéssel éjfél után, hogy tűz volt egy soproni szálloda első emeleti szerverszobájában.

A város hivatásos tűzoltói a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett előbb négy porral oltóval, később két vízsugárral dolgoztak a lángok megfékezésén, majd megkezdték az átszellőztetést.

A munkálatok idejére mindenki elhagyta a szobákat, az intézkedés 69 vendéget és kétfős személyzetet érintett. Az egységek átvizsgálták az épület földszintjén működő banki épületrészt is, amelyet a tűz nem ért el, csupán füsttel telítődött.

Címlapról ajánljuk
Szilágyi Áron: azt nem gondoltuk, hogy van egy csodacseréjük
Ezüstvisszhangok

Szilágyi Áron: azt nem gondoltuk, hogy van egy csodacseréjük

A férfi kardcsapat tagjai az elveszített olimpiai bajnoki döntő után közvetlenül még csalódottak voltak, de abban egyetértettek, hogy nüanszokon múlott a Dél-Korea elleni finálé, és néhány nap múlva megszépül az ezüstérem. Elárultak azt is, hogy mivel léptek túl az egyéni verseny csalódásán.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Kovács Pál: egy harmadik orosz atomerőművet építhet Magyarország

Kovács Pál: egy harmadik orosz atomerőművet építhet Magyarország

Magyarország egy harmadik atomerőmű építését fontolgatja, de nem a meglévő Paksi Atomerőmű (Paksi Atomerőmű) telephelyén – közölte Kovács Pál korábbi Paksi Atomerőmű kapacitásának fenntartásáért felelős államtitkár, akire az erőmű főigazgatói irodájának vezetőjeként hivatkoznak a RIA Novosztyinak adott interjújában. Kovács kijelentette, hogy az új erőmű technológiáját csak a megfelelő helyszín kiválasztása után határozzák meg. Elméletileg az új erőmű egy kis moduláris reaktor (SMR) lehetne, amely technológiából egyelőre csak az oroszok gyártottak működő változatot.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×