eur:
394.06
usd:
363.76
bux:
74051.15
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka
Young woman using smart phone and checking bills, taxes, bank account balance and calculating expenses in the living room at home
Nyitókép: kitzcorner/Getty Images

Kiderült, mikor dönt a kormány a következő nyugdíjemelésről

Megjelent a kormány jogalkotási munkaterve.

A kormány most megjelent jogalkotási munkatervéből kiderül, hogy mikor dönt a kormány a következő nyugdíjemelésről és egyes adónemek módosításáról.

Mint a Portfolio cikkéből kiderül, a nyár végéig számos energetikai és EU-s forrásokhoz köthető jogszabályt módosítani fognak, szeptemberben pedig hozzányúlnak majd a családtámogatási rendszerhez is. A költségvetést októberben állítják össze.

A nyugdíj és más ellátások inflációval való korrigálásának kiszámítása novemberben történik majd, az első emelt nyugdíjra jövő januárban lehet számítani.

Az év második felében várhatók még közlekedéssel, területfejlesztéssel és klímavédelemmel foglalkozó jogszabály-módosítások is.

Címlapról ajánljuk
Milák Kristóf még nem tett pontot a mondat végére Párizsban
videók

Milák Kristóf még nem tett pontot a mondat végére Párizsban

Hosszú csendjében tavaly egyetlen mérvadó interjút adott, amelyben fogadalmat tett olimpiai aranyérmeinek számára Milák Kristóf, és bár 200 méteren Párizsban nem járt sikerrel, ott van még a 100 méter, valamint a Los Angeles-i nyári játékok is, ahol még mindig bőven 30 év alatt lesz.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×