eur:
395.04
usd:
367.12
bux:
71565.6
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: Pixabay.com,

Jobb lesz kerülni az M0-s szigetszentmiklósi szakaszát

Az érintett útszakaszon a következő két hétben is folyamatosan végeznek üzemeltetési-fenntartási és karbantartási munkákat a szakemberek - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A tájékoztatás szerint az M0-s Soroksári hídon július 1-4. között garanciális burkolatjavítást végez a korábbi kivitelező. Hétfőn az M1-es autópálya felől az M5-ös irányában a külső sávot zárják le, emiatt két sávon haladhat majd a forgalom. Ezt követően este 20 órától sávelhúzásos terelést építenek ki, így július 3-ig két sávot zárnak majd le, csak a külső- és leállósávot használhatják az autósok.

Július 4-én ugyanúgy a külső sávot zárják le ezen a szakaszon, így majd két belső sávon közlekedhetnek a sofőrök az esti órákig. Néhány nap szünetet követően

július 7-én, vasárnap reggel 6 órától az esti órákig mozgó terelés mellett zajlanak garanciális javítási munkák a Hárosi hídon, emiatt a forgalom majd a külső- illetve a gyűjtő-elosztó sávokon haladhat.

Július 14-én, szintén vasárnap, a tervek szerint reggel 8-tól a délutáni órákig szintén mozgó terelés mellett végeznek garanciális javításokat az M0-s autóút ugyanezen oldalán a 13-as kilométerszelvénynél, az érintett szakaszon csak a külső sávot használhatják majd a sofőrök - ismertették a közleményben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×