eur:
396.74
usd:
371.41
bux:
71013.43
2024. június 26. szerda János, Pál
Grundtner András főpolgármester-jelölt beszédet mond a Mi Hazánk Mozgalom országos kampányzáró rendezvényén a Fővárosi Művelődési Házban 2024. június 7-én.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Grundtner András: az fontos, hogy mindenhol ott legyünk

A Mi Hazánk Mozgalom eredményváróján nyilatkozott az InfoRádiónak a párt budapesti főpolgármester-jelöltje.

Grundtner András azt hangoztatta: örül a magas részvételi aránynak, mert minél többen mennek el szavazni, annál jobban kirajzolódik, hogy a társadalom mit szeretne Magyarország és mit szeretne Budapest jövőjével. Ugyanakkor azt is mondta, hogy a részvétel nagysága nem befolyásolja pártja eredményét. "Van egy közhelyszerű megállapítás, miszerint a kisebb pártok azt szeretik, ha kevesen mennek el választani, mert akkor jobban kidomborodik az ő fix szavazóbázisuk, de én ebben nem hiszek. Úgyhogy örülök, hogy sokan mentek el" - közölte.

A Szentkirályi Alexandra visszalépéséről mondott markáns véleményével kapcsolatban a politikus azt nyilatkozta, hogy választástechnikai szempontból érti, mi volt az ok. De azt már nem, fogalmazott, hogy

a kormánypárt úgy gondolta: a nemzeti érzelmű választók majd átszavaznak arra a Vitézy Dávidra, aki nyíltan balliberális.

A Mi Hazánk főpolgármester-jelöltje az eredményt tekintve már azzal is elégedett lenne, ha pártjának jelöltjei mandátumokat tudnának szerezni mind a főváros, mind pedig a helyi önkormányzatokban, illetve bejutnának az Európai Parlamentbe. Még hozzátette: "az, hogy én milyen eredményt érek el, jó jelzője lesz annak, hogy jó irányba haladunk-e, de valójában nem ez a fontos."

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Gól nélküli döntetlennel búcsúztak az ukránok, a belgák nyolcaddöntősök

A belga válogatott gól nélküli döntetlent játszott az ukránokkal a labdarúgó Európa-bajnokság E csoportjának utolsó, harmadik fordulójában Stuttgartban, ezzel az ukránok búcsúztak a kontinenstornától, a rivális pedig bejutott a nyolcaddöntőbe.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×