eur:
398.24
usd:
371.94
bux:
69536.56
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
Nyitókép: MÁV

Gyros tállal és szezonális hamburgerrel térnek vissza az étkezőkocsik a Balatonhoz

A Balaton InterCity vonatokban, immár ötödik éve közlekedtet a MÁV-START étkezőkocsikat a nyári turisztikai időszakban.

Idén már május 25-től – egészen a szezon végéig – napi 8 pár Balaton IC-n járnak étkezőkocsik Budapest és Keszthely között. Az északi parton a főszezoni menetrend ideje alatt lesz majd elérhető a bisztrószolgáltatás a Kék Hullám InterCity vonatokban.

A vasúttársaság közleménye szerint az Utasellátó idén is igyekezett frissíteni a kínálatán és újabb ételeket vett fel a balatoni étlapra.

A streetfood jellegű irányzatot követve újdonságként megjelenik a kínálatban a nachos tál, a sajttal töltött jalapeño és a gyros tál. A sokak által kedvelt hideg és zamatos gyümölcslevesek vonalát követve idén őszibarackkrémlevessel várják az utasokat az étkezőkocsi fedélzetén.

A főételek között pedig megjelent a paradicsomos húsgombóc főtt burgonyával, valamint a zöldborsófőzelék, amely kérhető tükörtojással vagy zöldségpogácsával.Egy új, szezonális hamburgert is kínálnak.

Az étkezőkocsikban a készpénz és bankkártya mellett SZÉP-kártyával is lehet fizetni a vendégeknek.

Címlapról ajánljuk

DK-s pártalapító küldte el Gyurcsány Ferencet

A Facebook-oldalán posztolt Leel-Őssy Gábor, a 2010-es pártalapítók egyike, aki a 2022-es választáson az ellenzéki összefogás képviselőjelöltje volt. Azt ajánlott a Gyurcsány Ferencnek, hogy megírhatná első könyvét
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×