eur:
390.69
usd:
364.1
bux:
68237.16
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Ungár Péter LMP-s képviselő az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. március 24-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ungár Péter beolvasott a baloldali ellenzéknek

Megtudtuk azt is, hogy aki nincs ezzel a szövetséggel, az ellene van, és ebbe a körbe tartozik mindenki, aki egyrészt tud olyan mondatot is mondani, amiben nem szerepel Orbán Viktor neve - írja közösségi oldalán Ungár Péter.

Az LMP társelnöke a DK az MSZP és a Párbeszéd szövetsége kampánynyitója apropóján posztolt.

Úgy látja, hogy a DK listáját vezető Karácsony Gergely és Szentkirályi Alexandra harca a régi lemez, amiben mindkét fél jól érzi magát, Vitézy Dávid a változás, amivel egyik oldal sem tud mit kezdeni. Ez a vasárnapi naptól mindenki számára egyértelművé válhat.

A júniusi választásokon ugyanakkor van önálló zöld alternatíva: Vitézy Dávid és az LMP listája az európai parlamenti választáson.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett  – Ukrajnai háborús híreink kedden

Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett – Ukrajnai háborús híreink kedden

Az orosz harctéri veszteségek legalább felét az ukrán drónok okozzák, főleg az FPV kamikaze-drónok, de mellettük komoly gondot okoznak az aknagránátokat dobáló „bombázódrónok” is – állítja az egyik nagyobb orosz háborús Telegram-csatorna harctéri forrásokra hivatkozva. Ukrán források vasárnap este három donbaszi falu elvesztését ismerték el, ugyanakkor geolokáció alapján nagyon úgy néz ki, hogy ennél jelentősen mélyebben törték át az orosz csapatok a frontvonalat. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×