eur:
389.28
usd:
362.93
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Tram tramway public transportation in Budapest, Hungary.
Nyitókép: m-gucci/Getty Images

Videón nézve is vérfagyasztó, amit ez a villamosvezető művelt

Habár a lámpa szerint indulhatott volna a forgalom, kész csoda, hogy senki sem indult el nagyobb lendülettel - annak biztos katasztrófa lett volna a vége.

A BpiAutósok olyan jelenetről tett közzé videót YouTube-csatornáján, amilyet élőben biztosan nem szeretnénk látni, és ami akár sokkal rosszabbul is végződhetett volna.

A lap olvasója rögzítette az eseménysort fedélzeti kamerával a Flórián téren. Mint írják, jól látszik, ahogy a Pacsirtamező utca felé kanyarodni szándékozó, pirosnál várakozó járműveknek a lámpája zöldre vált. El is indulnak, köztük bal szélen egy robogós is.

Ebben a pillanatban egy villamos érkezik meg balról nem kis tempóval, ami kis híján el is kapja a motorost.

A lap megjegyzi, kész csoda, hogy a többi sávban is minden járművezető észrevette a kamikaze villamost és nem hajtottak elé.

A hvg.hu megkereste a BKV-t az esettel kapcsolatban, a cég pedig azt közölte: a videó ismert a vasútbiztonsági szakembereik előtt, a történtek körülményeit már vizsgálják.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×