eur:
392.8
usd:
369.13
bux:
67289.07
2024. április 14. vasárnap Tibor
Traffic signs at the road construction site
Nyitókép: majorosl/Getty Images

Megint hatalmas dugókra kell számítani a Hungária körúti felüljárónál

Javítják a szigetelést a Hungária körúti felüljárón, ezért szerdától az Árpád híd felé vezető oldalán lezárták a középső sávot - közölte a Budapest Közút.

Várhatóan egy hónapon át végeznek szigetelés- és burkolatcserét, valamint dilatációjavítást a Hungária körúti felüljáró Árpád híd felé vezető oldalán.

Először a középső sávot zárják le a híd teljes hosszában mintegy 20 napra. Ezen idő alatt a sáv aszfaltburkolatát felmarják, a pályalemez szigetelését visszabontják. A vasbeton pályalemez javítási munkálatait követően új szigetelés, majd aszfaltburkolat épül a sávban. Közben a dilatációs szerkezeteket is kicserélik - írták.

Ezt követően a belső sávban cserélik ki a dilatációs szerkezeteket. Kibontják a dilatációkat és a környezetükben lévő burkolatot a szigeteléssel együtt. A beépülő új szerkezetekhez csatlakoztatják a pályalemez-szigetelést és a burkolatot. A belső sávban végzendő munkák várhatóan 15 napot vesznek igénybe - olvasható a Budapest Közút közleményében.

A sávzárásra előjelző táblák hívják fel a figyelmet. A munkavégzés ideje alatt 30 kilométer per órás sebességkorlátozásra kell készülni.

A külső sávban végzett korábbi, hasonló munkák idején jókora torlódások alakultak ki az útszakaszon, most is hasonlóra lehet számítani.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.15. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Irán megindította támadását Izrael ellen, drónokat és rakétákat lőtt ki - Folyamatosan frissülő cikkünk

Irán megindította támadását Izrael ellen, drónokat és rakétákat lőtt ki - Folyamatosan frissülő cikkünk

Szombat késő este Irán megindította támadását Izrael ellen: több hullámban száznál is több drónt indított útnak Irak légterén keresztül, valamint rakétákat is kilőttek. Izrael követi a drónok és rakéták útját, valamint légtérzárat rendelt el vasárnap hajnaltól. Vasárnap hajnalban megérkeztek az első hírek arról, hogy az amerikai haderő több drónt is megsemmisített Szíria és Jordánia felett. Irán közben vasárnap hajnalban azt is bejelentette, hogy a drón- és rakétacsapás lezártnak tekinthető, válaszlépésnek nevezték ezt a szombat éjszakai akciót Izrael Damaszkuszban végrehajtott  Cikkünket folyamatosan frissítjük a beérkező információkkal.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 13. 20:05
×
×
×
×