eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Close up of seatbelt with damaged webbing in door frame of crashed car.  Broken auto glass on rain soaked roadway and inside car.
Nyitókép: SoCalShooter/Getty Images

Tömegkarambol az M3-ason, hatalmas a torlódás

Baleset miatt teljes az útzár a 31-es főúton is.

Két személyautó és három kisteherautó ütközött az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán Bagnál hétfőn reggel – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Az utinform.hu azt írja, hogy az érintett szakaszon 10 kilométeres torlódás alakult ki. Sokan kerülnek a 3-as főúton, így Hatvannál és Aszódnál is araszolnak a járművek.

Közben teljes szélességében lezárták a 31-es főutat Jászberénynél, azt követően, hogy egy autó letért az úttestről és árokba hajtott hétfőn reggel. Az OKF közleménye szerint a baleset a főút 73. kilométerénél történt, a tűzoltók megkezdték a műszaki mentést.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×