eur:
383.99
usd:
354.05
bux:
68846.13
2024. május 25. szombat Orbán
Ütközésben roncsolódott személygépkocsik Debrecenben 2024. március 4-én. A két autó összeütközött a Faraktár utcában, majd a járdára hajtott és több gyalogost elsodort. A balesetben heten sérültek meg, közülük egy nő életét nem tudták megmenteni, ő a helyszínen életét vesztette. Egy gyermeket és egy felnőttet életveszélyes állapotban, négy felnőttet pedig stabil állapotban, könnyebb sérülésekkel vittek kórházba.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Harmadik életet is követelt a debreceni Faraktár utcai baleset

Így a baleset mindkét súlyos sérültje meghalt a kórházi ápolás ellenére.

Mint arról az Infostart is beszámolt, március 4-én két autó karambolozott a debreceni Faraktár utcában, az ütközés következtében a járművek a járdára sodródtak és több gyalogost is elütöttek. Egy 55 éves nő a helyszínen meghalt, egy héttel később pedig az egyik sérült, a Csokonai Nemzeti Színház egyik munkatársa hunyt el.

Mint írja a Telex, életveszélesen megsérült a balesetben egy hétéves kisfiú is, aki éppen az édesapjával tartott hazafelé az iskolából. A rendőrség a TV2 Tényeknek adott válaszából derült ki, hogy a kisfiú is életét vesztette a kórházban.

„Több ember halálát okozó közúti közlekedési baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás, melyet szakértők bevonása mellett vizsgál a rendőrség” - írta a hatóság.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.24. péntek, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×