eur:
396.36
usd:
370.72
bux:
70378.92
2024. június 23. vasárnap Zoltán
Ütközésben roncsolódott személygépkocsik Debrecenben 2024. március 4-én. A két autó összeütközött a Faraktár utcában, majd a járdára hajtott és több gyalogost elsodort. A balesetben heten sérültek meg, közülük egy nő életét nem tudták megmenteni, ő a helyszínen életét vesztette. Egy gyermeket és egy felnőttet életveszélyes állapotban, négy felnőttet pedig stabil állapotban, könnyebb sérülésekkel vittek kórházba.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Harmadik életet is követelt a debreceni Faraktár utcai baleset

Így a baleset mindkét súlyos sérültje meghalt a kórházi ápolás ellenére.

Mint arról az Infostart is beszámolt, március 4-én két autó karambolozott a debreceni Faraktár utcában, az ütközés következtében a járművek a járdára sodródtak és több gyalogost is elütöttek. Egy 55 éves nő a helyszínen meghalt, egy héttel később pedig az egyik sérült, a Csokonai Nemzeti Színház egyik munkatársa hunyt el.

Mint írja a Telex, életveszélesen megsérült a balesetben egy hétéves kisfiú is, aki éppen az édesapjával tartott hazafelé az iskolából. A rendőrség a TV2 Tényeknek adott válaszából derült ki, hogy a kisfiú is életét vesztette a kórházban.

„Több ember halálát okozó közúti közlekedési baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás, melyet szakértők bevonása mellett vizsgál a rendőrség” - írta a hatóság.

Címlapról ajánljuk
Nyaraljunk úgy, mintha otthon maradtunk volna

Nyaraljunk úgy, mintha otthon maradtunk volna

Nyaraláskor nemcsak az elvitt, hanem az otthon hagyott értékeinkre is fontos vigyázni – hívta fel a figyelmet az Országos Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztályának munkatársa.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.24. hétfő, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanár
A háború eleje óta nem látott lépésre kényszerült Oroszország,  csúnyán kicselezhette Washington Kijevet – Háborús híreink szombaton

A háború eleje óta nem látott lépésre kényszerült Oroszország, csúnyán kicselezhette Washington Kijevet – Háborús híreink szombaton

Pénteken Vlagyimir Putyin orosz elnök elmondta, hogy Oroszország készen áll az eurázsiai biztonság kiépítéséről szóló elképzelések széles körű, globális megvitatására, mások mellett NATO-tagállamokkal is. Eközben az Európai Unió országai megállapodtak az Oroszországgal szembeni 14. szankciócsomagról, a hírek szerint pedig több szövetségesnél is kicsaphatja a biztosítékot, hogy Ukrajna alkalmazhatja az amerikai gyártmányú Patriot légvédelmi rakétarendszereket, hiszen mostantól nemcsak az orosz rakétatámadások ellen, hanem az országot célba vevő ellenséges repülőgépek megsemmisítésére is használhatják. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×