eur:
392.62
usd:
366.04
bux:
66838.85
2024. április 25. csütörtök Márk
Ungár Péter LMP-s képviselő az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. március 24-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Kitört a legújabb cicaharc az ellenzéken belül

Ungár Péter megpróbálta eligazítani Donáth Annát DK-ügyben.

Az LMP társelnöke a Facebookon hosszan üzent Donáth Annának. Azt írta: beszélnünk kell arról is, hogy Donáth Anna tegnap teljes joggal kritizálta a DK pedofilozó plakátjait. A kritikája sok szempontból igaz, de ha Donáth Anna hányingert érzett az „Isten? Haza? Pedofil!” plakátok miatt, akkor mit érzett, amikor a teljes a Momentum frakció „Stop Pedofidesz!” feliratú szöveggel jelent meg az Országgyűlésben?

Felállni a DK-val közös színpadra, megállapodni a DK-val szinte minden önkormányzati helyben, majd ugyanazért hányingerkeltőnek nevezni őket, mint amit a Momentum maga csinál az álszentség és a következetlenség egyik legerősebb koktélja.

Az LMP egy valamit kér - a választóktól: ne dőljenek be a Momentum ellentmondásos valótlanságainak - írta Ungár Péter.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×