eur:
390.68
usd:
366.49
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Ungár Péter LMP-s képviselő az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. március 24-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Kitört a legújabb cicaharc az ellenzéken belül

Ungár Péter megpróbálta eligazítani Donáth Annát DK-ügyben.

Az LMP társelnöke a Facebookon hosszan üzent Donáth Annának. Azt írta: beszélnünk kell arról is, hogy Donáth Anna tegnap teljes joggal kritizálta a DK pedofilozó plakátjait. A kritikája sok szempontból igaz, de ha Donáth Anna hányingert érzett az „Isten? Haza? Pedofil!” plakátok miatt, akkor mit érzett, amikor a teljes a Momentum frakció „Stop Pedofidesz!” feliratú szöveggel jelent meg az Országgyűlésben?

Felállni a DK-val közös színpadra, megállapodni a DK-val szinte minden önkormányzati helyben, majd ugyanazért hányingerkeltőnek nevezni őket, mint amit a Momentum maga csinál az álszentség és a következetlenség egyik legerősebb koktélja.

Az LMP egy valamit kér - a választóktól: ne dőljenek be a Momentum ellentmondásos valótlanságainak - írta Ungár Péter.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Nagy napra ébredt a forint, letörheti a fontos szintet

Nagy napra ébredt a forint, letörheti a fontos szintet

Szerdán, azaz május elsején tartja kamatdöntő ülését az amerikai Fed, amelyet este 8 órakor ismerünk meg, és amint ma reggeli elemzésünkben rámutattunk: kulcsfontosságú az, hogy milyen üzeneteket fogalmaz meg a jegybank, amelyek világszerte komoly kilengéseket okozhatnak. A dollár kedd délután óta határozottan erősödött az euróval szemben, de ez egyelőre nem viselte meg a forintot. Sőt, szerda reggel meglódult az illikvid kereskedés mellett, és a jelek szerint készül letörni egy fontos technikai szintet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×