eur:
392.6
usd:
366.06
bux:
66717.42
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Simon McGill/Getty Images

Ezt a részét kerülje el az MO-ás körgyűrűnek

Ma és pénteken is forgalomkorlátozás lesz Pécel és Kistarcsa környékén.

A Magyar Közút arra hívja fel a figyelmet, hogy 2024. február 29-én, csütörtökön a reggeli és délutáni csúcsidőszakok között, reggel 9 és délután 16 óra között az M0-s autóút M31-es autóút és a péceli csomópontok közti szakaszán, az M4-es autóút felé vezető oldali főpályán a külső és a középső sávot lezárják a forgalom elől. A beavatkozás ideje alatt egy sáv lesz biztosított a forgalom számára, ugyanakkor a korlátozás nem érinti az autóútra történő fel- és onnan történő lehajtást.

Továbbá 2024. március 1-jén, pénteken 9 és 16 óra között az M0-s autóút 3-as főúti csomópontja utáni szakaszán, a Megyeri híd felé vezető oldali főpályán a külső sávot lezárják a forgalom elől a szakemberek. A beavatkozás ideje alatt itt is egy sáv lesz biztosított a forgalom számára, a korlátozás itt sem érinti az autóútra történő fel- és lehajtási lehetőségeket.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 13:18
×
×
×
×