eur:
393.84
usd:
367.91
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Szmolnik Katalin, az oltópont munkatársa a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcinát tartalmazó injekciós tűket rendezi a szolnoki Hetényi Géza Kórház 2-es oltópontján 2021. március 15-én.
Nyitókép: MTI/Mészáros János

Drasztikus lépésre szánták el magukat a szolnoki kórházban

Bármikor, amikor inzultus éri a kollégákat, feljelentést teszünk - jelentette ki Piroska Miklós a szolnoki Hetényi Géza Kórház főigazgatója.

A szolnoki kórház vezetője egy ünnepségen beszélt a szoljon.hu beszámolója szerint. Piroska Miklós úgy fogalmazott, hogy a közösségi médiában sok támadás éri kollégáit, gyalázkodó kommentek formájában. Ezek a tartalmak gyorsan terjednek, és online sok lájkot lehet szerezni velük. Aztán amikor szemtől szemben kéne vállalni a felelősséget ezekért a mondatokért, a gyalázkodók már nem olyan bátrak - jelentette ki a főigazgató, aki egy friss példát is említett. Eszerint ilyen ügy miatt a bíróságon a kommenthuszár már meg sem jelent.

Arra kéri a kollégáit, hogy az őket ért inzultusról minden esetben értesítsék a menedzsmentet.

Ezt az új gyakorlatot (a feljelentést) következetesen vinni fogjuk, ebben kérem a partnerségüket – fogalmazott a főigazgató a Magyar Ápolók Napja ünnepségen.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×