eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Centrale üzletközpont. Forrás: magyarepitok.hu
Nyitókép: Forrás: magyarepitok.hu

Friss hírek a Stadionoknál épülő szállodáról

Az új hotel a főváros XIV. kerületben, közvetlenül a Puskás Ferenc Stadion metróállomás felett helyezkedik majd el, a többfunkciós Centrale épületkomplexum részeként.

Az Intercontinental hoteleket is üzemeltető IHG Hotels & Resorts szállodalánc-vállalat bejelentette, hogy Budapesten nyitja meg első európai Holiday Inn & Suits szállodáját - írja a Portfolio. A 170 szobás Holiday Inn & Suites Budapest Centrale a XIV. kerületben, közvetlenül a Puskás Ferenc Stadion metróállomás felett helyezkedik majd el, a többfunkciós Centrale épületkomplexum részeként. A nyitás 2026 második felében várható, a beruházás együttműködő partnerei a Chain Bridge Ventures Ltd. és a Mogotel Hotel Group.

Mint arról az Infostart is beszámolt már, a Stadionok metrómegálló fejlesztéseként egy teljesen új bevásárlóközpontot hoznak létre, amelyben az üzletek és éttermek mellett több iroda és az új hotel is helyet kap majd.

A Holiday Inn & Suites Budapest Centrale elnevezésű hotelben 25, konyhával és étkezővel rendelkező lakosztályt is kialakítanak, melyek közép- és hosszútávú tartózkodásra is alkalmasak, valamint a családok igényeihez is igazodnak. Ezenfelül nyitott lobbi, étterem, bár, tárgyaló és fitneszközpont várja az érkezőket.

A nyitás 2026 második felében várható.

Címképünkön az új pláza látványterve látható

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:16
×
×
×
×