eur:
391.09
usd:
367.01
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Horváth Lajos Ottó színművész a Nemzeti Színház 2023/24-es évadáról tartott sajtótájékoztatón Budapesten 2023. május 26-án.
Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Nem kaptak még kártérítést a színészek

Továbbra sem tud dolgozni a színpadon balesetező két színész, Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó.

Lassan három hónapja már, hogy Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó közel három métert zuhantak a Nemzeti Színház Rómeó és Júlia című előadásában. A vizsgálat azóta is tart, ám hiába érdeklődnek a társulati tagok vagy a két, súlyosan megsérült színész, nem kapnak semmilyen információt. Úgy tudjuk, ameddig nem jutnak eredményre, a kártérítésüket sem utalják − írja a Blikk.

A zuhanás következtében Horváth Lajos Ottónak az egyik keze, Szász Júliának pedig a lába és a bordái sérültek meg.

A helyzetüket tovább nehezíti, hogy még mindig nem tudtak a sérüléseik miatt munkába állni. Horváth Lajos Ottó a márciusban megjelenő, Most vagy soha! című magyar történelmi kalandfilmben forgatott korábban, és csak annak az utószinkronján volt, ám a fiatal színésznő az otthonát sem igen tudja még elhagyni. Valószínűleg az idei évadban már nem tér vissza egyikük sem a színházba. A februári és a márciusi előadásokban biztosan nem láthatja majd őket a közönség. Mindez komoly anyagi kiesést is jelenthet nekik, mert a lap információi szerint még mindig nem kaptak kártérítést − írja a portál.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közlése szerint a nyomozás továbbra is folyamatban van, gyanúsítotti kihallgatás nem történt. A minisztériumi vizsgálat, amely korábban már lezárult, nem talált felelőst.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Jön a hét legfontosabb eseménye: ma eldőlhet, merre indulnak a piacok

Jön a hét legfontosabb eseménye: ma eldőlhet, merre indulnak a piacok

A befektetők számára a mai lesz a hét legfontosabb napja, ugyanis ma tartja kamatdöntő ülését a Fed. A kamatok szinten tartása szinte biztosra vehető, kérdésből viszont van bőven. Hogyan reagál a jegybank az infláció visszapattanására? Hogyan értelmezi a zavaros reálgazdasági és munkaerőpiaci folyamatokat a jegybank? Mekkora az esélye a recessziónak? Kamatvágás vagy kamatemelés lesz a Fed következő lépése? Ezek a kérdések izgatják most a piacokat, és ha úgy érzik, hogy valamelyikre választ kapnak, a piaci mozgások garantáltak. Minden fél mondatnak jelentősége lesz a mai eseményen, amely után akár teljesen új narratíva is kialakulhat a világpiacokon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×