eur:
393.62
usd:
369.8
bux:
66115.42
2024. április 17. szerda Rudolf
fotó: BpiAutósok.hu videója
Nyitókép: BpiAutósok.hu videója

Szikrázó felnin robogott egy opeles az M0-son

Elképesztő módon közlekedett egy autós Gyál térségeben az M0-s autóúton. Az egyik kerekén nem volt gumi, sőt, talán már fék sem.

„Az M0-áson, Gyál térségében videóztam ezt a felnin száguldó autócsodát, az M0 bal pályán, a 34-es km szelvény térségében, 2023.12.08-án" – írta a BpiAutósok.hu egyik olvasója, aki videót is készített erről.

Az Opel Astra hatalmas szikracsíkot húzott maga után. Az autó amúgy a leállósávban halad, ami szintén szigorúan tilos.

A portál szakértője szerint, ha egy kerék így szikrázik, akkor nemhogy gumi, de már a fékek sem lehettek rajta. Így elképesztő felelőtlenség így közlekedni – tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.

Szakértő: Izrael visszacsap, de Joe Biden a választások előtt nem akar újabb konfliktust

Biztosan lesz izraeli válaszcsapás – mondta az InfoRádió GeoTrendek című műsorában László Dávid, az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzője, külpolitikai újságíró. Szerinte azonban nyílt háború nem várható a két ország között, az újraválasztására készülődő Joe Biden amerikai elnök ugyanis ezt nem támogatná.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×