eur:
388.61
usd:
359.22
bux:
66446.02
2024. február 23. péntek Alfréd
Nyitókép: Pexels.com

Két tragikus háztűz, az egyiknél a nappaliban csaptak fel a lángok

Egy családi ház nappalija, illetve egy ház melléképülete borult lángba.

Szerda hajnalban tűz pusztított Kállón, a tragédiának egy halálos áldozata is van. Mint arról a nool.hu az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság információi alapján beszámolt, hajnalban kigyulladt egy épület Nógrád vármegyében, Kállón. A Rákóczi úton lévő családi ház ötvenhat négyzetméteres, lakóhelyiségként és tárolóként is szolgáló, különálló melléképülete égett teljes terjedelmében.

A lángok a főépületre nem terjedtek át, a melléképület teteje viszont teljesen megsemmisült, tűzoltás közben be is omlott. Az egységek a lángokat fél óra alatt megfékezték, a munkálatok közben egy középkorú férfi összeégett holttestét találták meg. A tűz pontos keletkezési körülményeinek feltárása érdekében a katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárás indul.

Szerdán a bonyhádi Budai Nagy Antal utcában kigyulladt egy százhúsz négyzetméteres családi ház, a lángok az épület nappalijában csaptak fel. Négy járművel húsz tűzoltó vonult ki a helyszínre. A nappaliban egy idős embert találtak, akinek az életét már nem lehetett megmenteni. A tűz okát és körülményeit itt is tűzvizsgálati eljárás fogja feltárni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.23. péntek, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagy rali után lassítanak a tőzsdék

Nagy rali után lassítanak a tőzsdék

Komoly emelkedéssel és új csúcsokkal zárult a csütörtöki kereskedés az Egyesült Államok tőzsdéin, miután az Nvidia a várakozásokat messze felülmúló negyedéves számokat közölt (megint), köszönhetően az AI-chipjei iránti keresletnek - a chipgyártó árfolyama végül több mint 16 százalékos pluszban fejezte be a napot. Nem volt azonban ennyire pozitív a kép az Ázsiában, ahol leginkább vegyes mozgásokat lehetett látni, a japán piac zárva tartott. Európában is hasonló látszik, csak minimális elmozdulásokat mutatnak a vezető részvényindexek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×