eur:
389.7
usd:
362.76
bux:
68017.66
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Pexels.com

Két tragikus háztűz, az egyiknél a nappaliban csaptak fel a lángok

Egy családi ház nappalija, illetve egy ház melléképülete borult lángba.

Szerda hajnalban tűz pusztított Kállón, a tragédiának egy halálos áldozata is van. Mint arról a nool.hu az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság információi alapján beszámolt, hajnalban kigyulladt egy épület Nógrád vármegyében, Kállón. A Rákóczi úton lévő családi ház ötvenhat négyzetméteres, lakóhelyiségként és tárolóként is szolgáló, különálló melléképülete égett teljes terjedelmében.

A lángok a főépületre nem terjedtek át, a melléképület teteje viszont teljesen megsemmisült, tűzoltás közben be is omlott. Az egységek a lángokat fél óra alatt megfékezték, a munkálatok közben egy középkorú férfi összeégett holttestét találták meg. A tűz pontos keletkezési körülményeinek feltárása érdekében a katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárás indul.

Szerdán a bonyhádi Budai Nagy Antal utcában kigyulladt egy százhúsz négyzetméteres családi ház, a lángok az épület nappalijában csaptak fel. Négy járművel húsz tűzoltó vonult ki a helyszínre. A nappaliban egy idős embert találtak, akinek az életét már nem lehetett megmenteni. A tűz okát és körülményeit itt is tűzvizsgálati eljárás fogja feltárni.

Címlapról ajánljuk
Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: most lehetünk optimisták

Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: "most lehetünk optimisták"

A kormányzat nyomásának engedve, illetve az olaj világpiaci árának következtében folyamatosan csökken az üzemanyagok ára a hazai benzinkutakon. Ha a forint erősödni tudna a dollárhoz képest, akkor az árak elérnék a régiós középmezőny átlagát. Az InfoRádió az árak alakulásának hátteréről és a várakozásokról kérdezett szakértőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 3. 11:16
×
×
×
×