eur:
389.65
usd:
363.71
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Járókelők a havazásban a budai Vár közelében, a Palota úton 2023. november 30-án.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Még több csapadék, még több hó, hópelyhes pulóvert vett fel a meteorológus

Ha kedden nem is, de szerdán van esély tartósabb havazásra.

Hajnalban, kora reggel gyenge havazás esetleg előfordulhat. A délkeleti szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 fok körül alakul.

Napközben erősen felhős vagy borult lesz az ég. Estig nem lesz csapadék, estétől gyenge eső, havas eső, ónos eső egyaránt előfordulhat. A délkeleti szél gyenge vagy mérsékelt marad.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 fok körül alakul.

A hét közepén nagy nedvességtartamú levegő alakítja időjárásunkat, több helyen számíthatunk csapadékra: a Dunántúlon és a hegyekben főként hó várható, kelet felé haladva viszont egyre inkább a havas eső, eső lehet a jellemzőbb. A hét utolsó harmadára nyugodtabbra fordul az idő, ugyanakkor erősödhet a ködhajlam. A hőmérséklet az ilyenkor szokásos közelében valószínű.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×