eur:
389.04
usd:
363.61
bux:
68161.5
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Robot vezérelte csomagkiadó automatából veszi ki a megrendelt terméket egy vevő a Decathlon budapesti Nyugati téri sportáruházában 2019. június 26-án.
Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

A karácsonyi roham előtt közismert áruházlánc figyelmeztet a nevében "dolgozó" csalókra

Az igazira hasonlító Decathlon honlapot hoztak létre a csalók - erre figyelmeztet a sportáruház.

Azt írják, hogy néhány árulkodó jelből fel lehet ismerni a csalást. A sportszeráruház a vásárlóinak kiküldött e-mailben, valamint egy Facebook-bejegyzésben figyelmeztet a veszélyre.

Az írják, hogy megpróbálják felfüggesztetni a csaló oldal. A vásárlóknak pontokban foglalták össze, mire kell figyelni, hogy ne verjék át őket a csalók.

Az intelmek:

  • A weboldalunk címe: www.decathlon.hu, kötőjel és .com nélkül minden esetben!
  • Amennyiben elindítasz egy tranzakciót, a termékek árának többszörösét akarják majd levonni, így ez a legbiztosabb módja, hogy ellenőrizd, rossz oldalon vagy.
  • A hamis oldalon hiányzik a profil menü, így ha van profilod, nincs lehetőséged bejelentkezni.

Amennyiben valaki múlt péntek óta adta le a rendelését, ellenőrizze annak státuszát a profiljában vagy a rendelést igazoló e-mailben. Amennyiben nem látni semmilyen visszaigazolás, haladéktalanul fel kell venni a kapcsolatot a bankkal, hogy megtegyék a szükséges intézkedéseket.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×