eur:
387.25
usd:
358.18
bux:
66344.17
2024. február 21. szerda Eleonóra
Nyitókép: Peter Zelei Images/Getty Images

Mellette sétálva hallotta, hogy miként akar öngyilkos lenni a nő - beszámoló

A fültanú riasztotta a rendőröket.

Egy állampolgári bejelentés nyomán indult egy ismeretlen nő keresésére Tóth Attila Gábor zászlós, szabadszállási körzeti megbízott, és Tóth György Gábor törzsőrmester, járőrparancsnok Dunavecsén hétfő este - olvasható a police.hu oldalon.

Valaki ugyanis értesítette a rendőrséget arról, hogy fültanúja volt az utcán egy beszélgetésnek, miszerint egy vele szemben sétáló hölgy azt mondta valakinek telefonba, hogy le fog ugrani a közelben lévő Pentele hídról.

A szolgálatban lévő rendőrök komolyan vették a kapott információt és átfésülték a környéket. Közben egy másik telefonhívás is érkezett a rendőrségre, és ennek segítségével már célirányosan a Duna mellett lévő gáthoz mentek az egyenruhások, ahol meg is láttak egy nőt a vízpart melletti padon ülve. A 27 éves nő már egy gumival elszorította a könyökhajlatát, és egy penge volt a kezében. A rendőrök közelebb mentek hozzá, és rövid beszélgetés után elvették tőle a pengét.

Mivel a pad melletti asztalon nagyobb mennyiségű alkohol és gyógyszer volt, azonnal mentőt hívtak. Az elkeseredett nő – akit elhagyott a párja és összeveszett az édesanyjával is – szerencsére nem vett be a gyógyszerekből, és mivel a rendőrök időben érkeztek, megmentették attól, hogy végzetes lépésre szánja el magát.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is! Segítséget találhat az ongyilkossag.hu oldalon is.

(A nyitókép illusztráció.)

Címlapról ajánljuk
Jójárt Krisztián: az orosz célok nem változtak, így Ukrajna sem hátrálhat meg
aréna

Jójárt Krisztián: az orosz célok nem változtak, így Ukrajna sem hátrálhat meg

Az ukránok élet-halál kérdésnek tekintik a védekező háborújukat az orosz agresszióval szemben, mert az orosz célok totálisak – mondta Jójárt Krisztián, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet tudományos munkatársa. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy miért mondta okkal azt Vlagyimir Putyin, hogy későn támadta meg Ukrajnát.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.22. csütörtök, 18:00
Schiffer András
ügyvéd, volt országgyűlési képviselő
Meglódult az orosz hadsereg, az EU elfogadta a 13. szankciós csomagot Moszkva ellen – Háborús híreink szerdán

Meglódult az orosz hadsereg, az EU elfogadta a 13. szankciós csomagot Moszkva ellen – Háborús híreink szerdán

Avgyijivka bevétele után az orosz haderő betört a Dnyeper keleti partján lévő Krinkibe, illetve elfoglalta a Donyeck megyei Pobjedát. Az Európai Unió szerdán jóváhagyta Oroszországgal szembeni 13. szankciós csomagját, amely az Ukrajna elleni agresszió keretében közel 200 személyt és entitást érint, de új ágazati intézkedéseket nem vezet be. A napokban van a 10 éves évfordulója annak, hogy felségjelzés nélküli orosz katonák („kis zöld emberkék”) megszállták a Krím félszigetet, amivel kezdetét vette a mai napig tartó orosz–ukrán konfliktus. Két évvel ezelőtt február 21-én ismerte el Vlagyimir Putyin a Donyecki és Luhanszki Népköztársaság függetlenségét, ami pedig a teljeskörű háború közvetlen előidézője lett.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×