eur:
378.63
usd:
348.02
bux:
58010.99
2023. december 3. vasárnap Ferenc, Olívia
Új mentőautók az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) Markó utcai központja előtt 2023. március 27-én. Tovább folytatódik a mentőszolgálat 2010-ben megkezdett korszerűsítése, most újabb 33 mentőautó beszerzésére nyílt lehetőség 1,5 milliárd forint értékben - jelentette be a Belügyminisztérium egészségügyi államtitkára a helyszínen tartott sajtótájékoztatón.
Nyitókép: Balogh Zoltán

Egy órán át senki sem segített az ájultan fekvő fiatalnak

Sirok központjában hétfőn délután fél három körül bódultan feküdt egy fiatalember. Egy órán át senki nem állt meg mellette, nem segített. Végül a polgármester hívta a mentőket, akik szirénázva szállították el a férfit.

Sirokban fényes nappal, hétfőn délután egy órán keresztül feküdt - vagy az italtól, vagy a drogtól - szinte ájultan egy fiatalember a buszmegállóban. Ebben az időszakban az átlagosnál is nagyobb a forgalom a központban. Sokan mentek el mellette, de senki nem tett semmit. Tuza Gábor polgármester végül a helyszínre érve azonnal hívta a mentőket, akik szirénázva szállították el a férfit – számolt be a Heol.hu.

Az eset utána a falu első embere a közösségi oldalán vonta kérdőre az arra haladókat. „Nem szégyellik magukat? Ott halhatott volna meg! Szégyellem magam minden olyan ember (?) tényleg ember?, helyett, aki ma (hétfő – a szerk.) 14 óra 30 és 15 óra 20 között a siroki központi buszmegálló és a benne fekvő ember mellett, szó nélkül elment!” – fogalmazott Tuza Gábor.

Címlapról ajánljuk
Nyilatkozatok - Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk
Labdarúgás, Eb-2024 - sorsolás után

Nyilatkozatok - "Nem lenne meglepetés a továbbjutásunk"

A magyar labdarúgó-válogatott Eb-kijutásban kulcsszerepet vállaló kapusa amondó, nem gyilkos a szombati, hamburgi sorsoláson kialakult német, magyar, skót, svájci csoport a 2024-es labdarúgó-Eb-re. Nagy Ádám szerint "abszolút van keresnivalónk", de nem szabad elkiabálni semmit. Marco Rossi szerint Svájc, Skócia és Magyarország hármasa közül bármelyik bármelyiket megverheti a továbbjutó helyekért zajló küzdelemben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×