eur:
380.35
usd:
351.25
bux:
58509.85
2023. december 4. hétfő Barbara, Borbála
Auto accident involving two cars on a city street; baleset karambol ütközés biztosítás kgfb
Nyitókép: boonchai wedmakawand/Getty Images

Frontális ütközés, teljes útzár volt a Balatonnál

Baleset történ a 7116-os számú úton, Balatonbozsok és Balatonvilágos között, 2023.09.24-én délután háromnegyed négy körül.

Két személygépkocsi, eddig tisztázatlan körülmények között, frontálisan összeütközött. Többen megsérültek - közölte a honlapján a rendőrség.

A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt. Kerülni a 7-es és a 71-es főút irányába lehetett.

Frissítés, 18.20: A forgalom újra zavartalan.

Folyamatosan frissülő információk az Útinform oldalán!

(A nyitókép illusztráció.)

Címlapról ajánljuk
Ha Venezuela támad: képtelenek vagyunk katonailag megvédeni magunkat
Újabb háború

Ha Venezuela támad: "képtelenek vagyunk katonailag megvédeni magunkat"

A venezuelai népszavazás résztvevőinek 95 százaléka támogatta, hogy annektálják a szomszédos Guyana területének Magyarországnál is nagyobb részét. Maduro elnök szerint az egykori brit gyarmat – a bírósági döntések ellenére – jogtalanul jutott hozzá ehhez a földhöz. Szvetnik Endre kérdezte Orin Gordon guyanai újságírót, hogyan fogadják azt, ha a szomszéd megtámadja őket.

Nagy Márton: egyszerre lehet egyensúly és növekedés, ez most a cél

Rengeteg kérdést kell tisztázni, de az év végéig le szeretnénk zárni az adásvétel aláírását. A következő hetekben felszáll a füst – mondta az Budapest Airport küszöbön álló megvásárlásáról Nagy Márton az InfoRádió Aréna című műsorában. A gazdaságfejlesztési miniszter beszélt az inflációs várakozásokról, a fogyasztás fellendüléséről, a növekedési kilátásokról és az uniós pénzek nélküli működésről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.05. kedd, 18:00
Kunhalmi Ágnes
a Magyar Szocialista Párt társelnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×