eur:
389.96
usd:
363.93
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
fotó: Infostart
Nyitókép: Infostart

Orbán Viktor a frakciónak: nem engedjük

Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz–KDNP teljes frakciója előtt értékelte az előttük álló időszakot. Gyurcsányozott, sorosozott, de szerinte a legfontosabb, hogy Magyarországot térdre akarják kényszeríteni ellenfelei, akik elvennék hazánk szuverenitását.

A Magyar Nemzet ír arról, hogy megszerezték a miniszterelnök beszédét. Ebből idéznek: „idei évnek hatalmas tétje van, ugyanis a Soros-birodalom, megerősítve a kormányzó amerikai demokratákkal, Góliátként indít támadást az európai országok többségében a jobboldali média és sokszor pénz nélkül politizáló lelkes nemzeti pártok ellen".

Magyarország a tüske a köröm alatt” – értékelte hazánk helyzetét ebben a küzdelemben a miniszterelnök. Orbán Viktor szerint ennek az az oka, hogy "Európában ma Magyarország a legszabadabb ország”.

A kormányfő értékelése szerint ők azok, akik Magyarországot támadják: a Soros-birodalom, a brüsszeli bürokrácia és a szövetségeseik.

A magyar szabadságért folytatott küzdelem nemcsak Brüsszelben vagy Amerikában fog eldőlni, hanem itt, Magyarországon, a mi településeinken - mondta Orbán Viktor.

A globális elit hívei nemcsak a brüsszeli elit vagy az amerikai demokraták soraiban vannak, hanem egy sor magyarországi településen is,

gondoljunk csak például az irányítás nélküli Budapestre, ahol dugók, piszok és káosz uralkodik.

Vagy ott vannak az álcivilek és a magukat függetlennek mondó helyi médiumok, melyek a semmiből jöttek, és céljuk a feszültségkeltés és riogatás a nemzeti érzelmű önkormányzatok ellen.

Ezeket mind Brüsszelből vagy a Soros-hálózaton keresztül finanszírozzák, helyőrségeket létrehozva ott, ahol a nemzeti erők vannak hatalmon.

Orbán Viktor azzal zárta beszédét, hogy a 2024-es európai parlamenti és önkormányzati választás tétje egy és ugyanaz: Magyarország szuverenitásának megőrzése.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×