eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Az FKF Zrt. munkatársai mossák az Árpád hidat 2017. szeptember 17-én.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Óvatosan az Árpád hídnál a hétvégén

A hétvégén az Árpád híd mosásával kezdődik Budapest közterületeinek őszi nagytakarítása – közölte a Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. FKF Köztisztasági Divíziója.

A közlemény szerint szombaton 06.30-tól 13.30-ig az Árpád híd déli (Budáról Pestre vezető) oldalát, vasárnap 06.30-tól 13.30-ig a híd északi (Pestről Budára vezető) oldalát tisztítják meg környezetkímélő technológiával, kézi és gépi erővel, a külső sáv részleges lezárása mellett.

Az FKF azt kéri az autósoktól, biciklisektől, hogy segítsék a BKV autóbuszokat a besorolásban, sávváltásban, illetve azt is, hogy a munkaterületek mellett fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Hangsúlyozták, hogy az idei őszi közterületi munkák, így a hídmosások kiemelt jelentőségűek: a köztisztasági divízió munkatársai Budapest fennállásának 150. évfordulójára, november közepére valamennyi Duna-hidat, a városligeti Zielinski hidat és a Váralagutat is megtisztítják.

Címlapról ajánljuk
Hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak  - Versenyfutás az idővel

Hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak - Versenyfutás az idővel

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×