eur:
389.35
usd:
362
bux:
68083.81
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő előadása a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényén, a Polgári Pikniken a kötcsei Dobozy-kúriában 2023. szeptember 9-én.
Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor Kötcséről üzent Brüsszelnek

Ismét posztolt Kötcséről a kormányfő.

"Brüsszelben változást kell elérni!” – írta Orbán Viktor miniszterelnök hivatalos közösségi oldalán, majd egy képgalériát osztott meg a kötcsei piknikről. Érdekesség, hogy ebben helyt kapott egy bográcsos menüsor fotója is.

Ismert, a Polgári Magyarországért Alapítvány hagyományosan ezen a településen rendezi meg Polgári Piknik nevű eseményét, ezen a kormányfő rendre szűkebb körben ad iránymutatást a kormányoldalnak az előtte álló teendőkhöz, a következő fél évre, évre.

Ez alkalommal vélhetőleg a jövő nyári önkörmányzati és EP-választásokig hátra lévő időszak politikai teendőiről szól a kormányoldali elithez.

Címlapfotónk a tavalyi találkozón készült.

Címlapról ajánljuk
Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Május második napjáig adott határidőt a német pénzügyminiszter a minisztériumoknak a jövő évi költségvetés tervezetére vonatkozó kívánságaik előterjesztéséhez. A szabad demokrata Christian Lindner ugyanakkor már korábban utalt arra, hogy a fő "kívánságot" a szigorú megtakarítások jelentik. Ugyanakkor mindhárom koalíciós párt, a szociáldemokrata SPD, a Zöldek Pártja és a miniszter pártja, a liberális FDP is ragaszkodik ahhoz, hogy az általuk képviselt "vörös vonalakat" nem lehet átlépni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 3. 16:15
×
×
×
×