eur:
388.84
usd:
363.13
bux:
68275.3
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: BudaPestkörnyéke.hu

Árokban landolt a nemrég vásárolt méregdrága luxusautó az 1-es úton – kép

Vasárnap délután ismét autók ütköztek az 1-es főúton Biatorbágy térségében, az M1-es autópálya felhajtójánál lévő elágazásnál, ahol hetente történik karambol. Ezúttal egy Maserati és egy Lexus találkozott egymással nem kívánt körülmények között.

Egy Lexus SC 300 kupé Budaörs felől érkezve balra, nagy ívben akart a sztráda Budapest felé vezető oldalára kanyarodni, ám az autót kormányzó férfi nem vette észre, hogy Biatorbágy felől, a balkanyarból Budaörs felé egyenesen akar továbbhaladni egy Maserati Ghibli, amit egy fiatalember vezetett.

A Lexus az olasz luxusverda bal elejének ütközött, amitől utóbbi az árokba, a fák közé hajtott, előbbi pedig keresztbe állt meg a felhajtón. A baleset nyomán mindkét autóban kirobbantak a légzsákok, ennek köszönhetően a két sofőr csak könnyebben sétült meg, és azóta már kiengedték őket a kórházból – számolt be a BudaPestkörnyéke.hu.

Mint írják, a Maserati tulajdonosa eléggé el volt keseredve, mivel 3 hónappal ezelőtt vette az autót, amit darus autómentő segítségével emeltek ki az árokból.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×