eur:
390.95
usd:
366.79
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
fotó: elkh
Nyitókép: elkh

Új digitális meseösvényeken lehet felfedezni Pilist

Az applikáció már mint 70 digitális ösvénnyel várja a természetjárókat az ország minden pontján.

Tíz új digitális meseösvényen fedezhetik fel a kirándulók a Pilist és környékét a Digitális Vándor ingyenes applikáció letöltésével.

Az Android és IOS rendszerben egyaránt letölthető Digitális Vándor nevű mobilapplikáció az Aktív Magyarország és a Pilisi Parkerdő Zrt. közös fejlesztésének eredményeként jött létre. Az alkalmazás tíz új meseösvényén a Pilisi Parkerdő címerállatával, Oszi hollóval ismerhetik meg a kirándulók az erdő állatait és növényeit.

A tíz ösvény Visegrádtól az érdi Beliczay-szigetig változatos tájakat mutat meg, ilyen például a közkedvelt Holdvilág-árok vagy a kevesek által ismert Hirsch-orom a Pilis szívében.

A tájékoztató szerint

a meseösvényeken tíz kihívást kell teljesíteni.

Állomásonként különböző feladatok várnak a látogatókra, amelyeket Oszi és mindentudó nagyapja segít megoldani. Ha öt ösvényt sikerül bejárni, egy Oszi kitűzőt és egy Budakeszi Vadasparkba szóló belépőt lehet nyerni, ami a Vadasparkban váltható be az öt ösvényt igazoló digitális kitűző felmutatásával.

Mint írják, a kamaraerdei ösvény történetét képregényben is élvezhetik a fiatalok. A kiadványt a Budakeszi Vadasparkban vagy az Aktív Magyarország kitelepülésein lehet ingyenesen beszerezni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×